Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
KaCaK
KaCaK

şarap misali

Yorum

şarap misali

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1464

Okunma

şarap misali

şarap misali

yıllanmış şarap gibi
bıraktın beni bir kuytuda
unutuldum mu bilmiyorum
sanki ben öldüm burada
karşımda gölgen
aklımda sen
hangi kadehe varsan ben
şarap gibi ekşidikçe hayat bana
buruşmuş tadın kalıyor
şu dudaklarımda
yıllar geçtikçe
aşkın asılı kaldı yüzümde
toz tutmaya başladı hasretin
bazen öfkemin arasına sıkışıyor hayalin
mavi denizdeki dalgalar gibi
beline sürüklenen
sacların vardı
artık onlarda
ellerin elinde kaldı

bak ben senin gibi boş yemin etmiyorum
verdiğim sözde durup
seni hala çok seviyorum.

Okay Güner

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şarap misali Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şarap misali şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şarap misali şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL