Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
YILMO
YILMO

Keder Yüzlü Saatler

Yorum

Keder Yüzlü Saatler

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

96

Okunma

Keder Yüzlü Saatler

Kara bıyıklarında aklar,
Gözlerinde birikmiş yaşlar.
Hangi dert çöktü omuzlarına?
Sustun, kelimeler düğüm düğüm.
Yorgun bir bakış, derin bir keder.
Anlatır, anlamayan ne bilsin?
Zaman akıyor, bir gölge gibi.
Ne bekler bu yüzde yarın?
Belki bir nefes, belki bir umut.
Kaybolan bir gülüş, içe dökülen feryat.
Sessizliğin çığlığı bu.
Bir damla yaş süzülür, usul usul.
Gecenin karası gibi, ruhunda iz bırakır.
Yalnızlık büyür, duvarlar daralır.
Ve dudaklarında acı bir tebessüm.
Her şey geçer, lakin izi kalır.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Keder yüzlü saatler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keder yüzlü saatler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keder Yüzlü Saatler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL