Ayrılık sabahı onlar yüklerini denk yaparlarken, ben yüzüme ebucehil karpuzu sıkılmış gibi (gözyaşları dökerek ağlıyor) idim... imriülkays
Gülhan Çeliktaş
Gülhan Çeliktaş

Niyaz

Yorum

Niyaz

( 1 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

82

Okunma

Niyaz

Unutanı
Yardımınla
Unuttur dimağımıza
Ey güzel vekil Allahımız !..

Gülhan Çeliktaş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Niyaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Niyaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Niyaz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Celil ÇINKIR
Celil ÇINKIR, @celilcinkir
21.4.2025 05:53:23
Bu kısa niyaz, az kelimeyle çok şey söylüyor. Hem dua hem teselli; unutmanın ağır yükünü, Allah’a havale etmenin derinliğini taşıyor. “Unutanı, unuttur” dileğiyle adaletin, merhametin ve sığınmanın özeti gibi.

Aforizma değil, adeta bir yakarış mısrası olmuş. Değerli bir paylaşım
Teşekkürler efendim
Selam ve dua ile
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL