En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle istediği şeyin gerçek olduğuna inanır.-- demosthenes
salihbolat
salihbolat
@salihbolat1

AŞKIN PENÇESİ

17 Mart 2025 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

AŞKIN PENÇESİ

( 4 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

44

Okunma

AŞKIN PENÇESİ

Levhi mahfuzun sırlı bahçesinde açan bir çiçeksin,

Kavrulmuş kara toprakları ıslatmak için düşen bir yağmur tanesisin,

Cehalet canavarının kalbine saplanan son hecesin,

Zifiri karanlığı aydınlatan bir ışık hüzmesisin.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Aşkın pençesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın pençesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN PENÇESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Esrakilic1982
Esrakilic1982, @esrakilic1982
17.3.2025 09:10:48
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık

Zamanın kuytusunda yankılanan bir feryatsın,
Hayaline en derin kuyuya bırakılmış bir anahtar gibi,
Gölgesiz ağaçların köklerine sarılan bir rüzgarsın,
Ve sonsuz karanlığın önündeki tek yıldızlı umut ışığısın.

Her adımında kalbinin derinliklerinden yükselen bir ilahi nida,
İlahi kudretin sonsuz merhametinde şekillenen bir yürek,
Gerçeklerin ardındaki maskenin iç yüzüdür sesin,
Ve sonsuz arayışın sonunda, en son varış noktasısın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.