Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
HacıHafız
HacıHafız

ÖMRÜNÜ ÖMRÜME KATTI

Yorum

ÖMRÜNÜ ÖMRÜME KATTI

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

407

Okunma

ÖMRÜNÜ ÖMRÜME KATTI

Rabbime nasıl bir dua ettim ki?
Seni benim yarim yaptı sevdiğim.
Gönül kapımdan öyle bir girdin ki!
Aşkınla soluğum saptı sevdiğim.

Ne kadar şükretsem azdır bilirim.
Bu canımı sana feda ederim.
Senle ölüme severek giderim.
Sevdan şu sinemi yaktı sevdiğim.

Aşk, sevda bilmezdim çıktın karşıma,
Bakışınsa karıştı bakışıma,
Sevdanı bürünüp koydum başıma,
Aşkın şu gönlüme aktı sevdiğim.

Ne kadar şükretsem azdır bilirim.
Bu canımı sana feda ederim.
Senle ölüme severek giderim.
Sevdan şu sinemi yaktı sevdiğim.

Mutluluk ve huzuru buldum sende,
Ben tümden yok oldum sendeki bende.
Ezelim de sensin hem ahirim de.
Ömrünü ömrüme kattı sevdiğim.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ömrünü ömrüme kattı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömrünü ömrüme kattı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMRÜNÜ ÖMRÜME KATTI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL