Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
Za
Zanedus
@zanedus

Yabancı

13 Eylül 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

Yabancı

( 1 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

278

Okunma

Yabancı

Deliriyorum ve bunu cidden hissediyorum
Sen de gittin zaten git!
Sevseydiler keşkeler intiharlar ve aşklar.
Artık sadece sana değil kendime de yabancıyım.
Kalbinin derinliklerine indim sandım bir park köşesinde küçük bir çocuk kedi kovalıyordu.
Sevgilim o gün dedim ki ben yanında olmazsam bu çocuk bileklerini Tanrı’nın asma bahçelerinde keser atar.
O gün dedim ki aşk hafife alınmamalı.
O gün dedim ki istese cehennemi cennete çeviririm.
Ve bugün işte deliriyorum.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yabancı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yabancı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yabancı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sahra
sahra, @sahra
14.9.2024 14:37:53
çok sevdim.
zanzibar
zanzibar, @zanzibar
13.9.2024 08:33:31

çok yoğun duygular. yazmaya yol bulmuş olması ne güzel.
merhaba sudenaz.

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.