Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
DADAŞIM
DADAŞIM

UĞURLAR OLA

Yorum

UĞURLAR OLA

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

209

Okunma

UĞURLAR OLA

UĞURLAR OLA

Hani nerededir, dostluğa beste.
Gün gelir meçhule dalar giderler.
Hayat bu bir hengâm içerisinde.
Bülbül gibi dala konar giderler.

Anılar birikir bir çiğ misali.
Dökülür goncaya, güle nergise.
Bazen diken olur, kanatır eli.
Yine de kapılmaz keder yeise.

Göçmen kuş misali uzun meçhule.
Yolun açık olsun uğurlar ola.
Pembe bir bavulla düşerken dile.
Birkaç arkadaşın bekliyor ola.

Sağın solun boşken, kaldırımlar taş.
Hızlıca gitmeden gün ağır ağır.
Vedaya gelmişti iki arkadaş.
Yürek duygusaldı, ağlardı bağır.

Belki değişecek duygular hisler.
Gön olup dönecek devran üstüne.
Geriye dönersen bekler kardeşler.
Bir selam sal yeter başım üstüne
12.09.2024 Muammer KARS

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uğurlar ola Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uğurlar ola şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UĞURLAR OLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL