Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
A u B a D e
A u B a D e

Fiyasko

Yorum

Fiyasko

( 3 kişi )

0

Yorum

12

Beğeni

5,0

Puan

223

Okunma

Fiyasko



Hayatı çantada keklik sanmıştım
Meğerse çileli, azaplı yolmuş
Onu yaşamakla bitmez sanmıştım
Zaman denilenin değeri yokmuş.

En çokta suçu kendimde aradım
Yalnışı nerde yaptım bulamadım
Belkide bir mucize olur sandım
Olsada, olmasada her şey boşmuş..

Yokluk sevdi bizi,gitmez misafir
Gönlünce oyalar sıkar bimafir
Rehavete düşürür melun kafir
Güvendiğin dağlarım fiyaskoymuş.

Hayele daldım gerçekte uyandım
Boşu, boşuna duraksız aradım
Bulurum sandığımı bulamadım
Baştan bilemedik yazılan buymuş.


Mustafa Yaman
12 temmuz2024

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Fiyasko Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Fiyasko şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Fiyasko şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL