Doğruluk, her türlü şartlar altında meyve verir.-- schiller
VeraBinti
VeraBinti
@verabinti

Ay tutulmadı

9 Nisan 2024 Salı
Yorum
Şiirgram

Ay tutulmadı

( 2 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

313

Okunma

Ay tutulmadı

Ay tutulmadı

Eyüp Sultan da
Bir kuş bir kediyi kıskanır.

Sığmazken kadraja güzelliğin
Bir kuş pisledi sağ gözüme
Güldü elalem, çöpçüler bile
Talih kuşu diyorlar
Şans kimlerden yana
Talih kuşu diyorlar
Hürmet eden garsonlar
Bir bardakta çift kaşık ne işe yarar?
O talih kaç yılda bir bana uğrar
Uğramadı henüz
Ütopyama uğrarsa eğer
bulutları tanrı sanan,
5 yaşında bir çocuk sorar;
Yanmadan erimeden
1 ay koca güneşi nasıl tutar?

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ay tutulmadı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ay tutulmadı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ay tutulmadı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ