İyilik, iyilikten, kötülük de kötülükten doğar. buda
fransız
fransız

özlem

Yorum

özlem

1

Yorum

16

Beğeni

0,0

Puan

662

Okunma

özlem











aşka verdiğimiz insani arada
takas edelim kalpleri


ben melek olmadığının farkına varayım
sen insan


tabi sağ kalırsa solumuz
sitem bombardımanından

belki uzatırız arayı ne dersin

elim sende kalmıştı en son
kolunsa bende


en sona mavi boncuk
o da her kimdeyse


hem özlem de büyür o ara
serpilir , hasrete döner gözleri


şeytana uyar yatarım
gelmezsen geceleri..



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Özlem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özlem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Berker ra na
Berker ra na, @berkercracna
2.12.2023 01:00:35
aşka verdiğimiz insani arada
takas edelim kalpleri

Bu dizeyi ısrarla anlayamadim

insani ?

Özlem siiri kurgumu
Exifriendi mi òzledin
Mavi boncuk falan

Az anlatsana şiirini
Sanırım durdu aklım ahah;))

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL