Bir kadının yeniden evlenmesi, onun ilk kocasından nefret ettiğini gösterir. bir adamın yeniden evlenmesi, onun ilk karısını çok sevdiğini gösterir. oscar wilde
Ay Parçası
Ay Parçası
VİP ÜYE

DOLUNAYDA GÖZBEBEKLERİM

Yorum

DOLUNAYDA GÖZBEBEKLERİM

3

Yorum

34

Beğeni

0,0

Puan

788

Okunma

DOLUNAYDA GÖZBEBEKLERİM

DOLUNAYDA GÖZBEBEKLERİM

Sokaklardan çekilince el ayak
Issızlaşınca kaldırımlar

Hele birde dolunay varsa
Kızıl şavkı vuruyorsa
Büyüyen gözbebeklerime

Gözü açık düşler kuruyorsam
Bedenimi yakan

İşte o saatler benimdir
Yalnızca benim

Karanlığın koynunda
Sessizliğin içinde

Bir ben

Bir kadehim

Bir de şiirlerim

AY PARÇASI / MEHPARE (ARŞİV)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dolunayda gözbebeklerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dolunayda gözbebeklerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOLUNAYDA GÖZBEBEKLERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MÜSLÜM BAYRAM
MÜSLÜM BAYRAM, @m-sl-mcbayram
15.11.2023 14:42:57
ayık gezmeyelim der şair;))
tebrikler,,.

bir ünlü şair de şöyle demiş: Sarhoş olunuz, neyle? şarapla içkiyle sevgiyle
Zâmir
Zâmir, @zamirr
10.11.2023 01:03:29
Kkaranlık ve kaldırım kolay gibi gözükse de aslında zor temalar bana göre.. Şiiriniz Necip Fazıl rüzgarı estirdi bana. Üstad'ın dediği gibi Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; Örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları diyesim geldi benim de:)
yakup simsek
yakup simsek, @yakupsimsek
9.11.2023 18:48:08
samimi
başarılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL