Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
yok,sul
yok,sul

Yar dedikleri

Yorum

Yar dedikleri

( 6 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

730

Okunma

Yar dedikleri





kapı çalmaz yar gelende
arzusunu arda komaz
tek bakışı can çelende
aklın gider ar da komaz
.
kurda kuşa yem edersin
salkım salkım yeme dersin
bir afetten bin betersin
beş kuruşluk var da komaz
,
Yaşını göstermez yazı
Ne çoğu var ne de azı
Talan edip bazı bazı
Dünyalık bir kâr da komaz... Erol Uraz




Yaşını göstermiyor yazı
..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Yar dedikleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yar dedikleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yar dedikleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Erol URAZ.
Erol URAZ., @eroluraz-
11.7.2022 10:21:41
Yaşını göstermez yazı
Ne çoğu var ne de azı
Talan edip bazı bazı
Dünyalık bir kâr da komaz...

Sevgili dostum çok ve güzel yaşayın inşallah.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL