Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
ibrahim ateş
ibrahim ateş
@ibrahimates

Yavrucuğum

12 Nisan 2022 Salı
Yorum
Şiirgram

Yavrucuğum

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

333

Okunma

Yavrucuğum

Gözlerim yağmura susamış
bulutlar ne etsin el mahkum
veda busesi musallada kalmış
bir fatihaya muhtaç merhum

Gönlüme ilk toprağı sevdiklerim attı
dostlar ve diğerleri ile el değiştirdi
kursağımda kalan umut boğazıma battı
gönlüm atılan toprağı kabul etmedi

Samimiyetine inandığım kim varsa
kar oldular dağlarımda erimeyen
gözlerim yakup misali feda oldu evlat yoluna
derman bulmuş mudur derdini söylemeyen

Ellerimde tuttuğum zaman kol saati
gibi gezerken benimle korkmazdım ölümden
teslim etmeye korkar oldum emaneti
bırakma sakın yavrucuğum tut ellerimden

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yavrucuğum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yavrucuğum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yavrucuğum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.