Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
Hidayet
Hidayet

DINGIRDAK SESİ

Yorum

DINGIRDAK SESİ

( 5 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

748

Okunma

DINGIRDAK SESİ

DINGIRDAK SESİ

Şu karşı bayırda davar yayılır
Tüm vadiyi alır dıngırdak sesi.
Oğlaklar oynaşır, kuzular meler
Beste olur gelir dıngırdak sesi.

İlkbahar gelince soğuklar biter
Isınan toprağın buğusu tüter
Uzaktan uzağa keklikler öter
Yine beni bulur dıngırdak sesi.

Akbulutlar yağmur olup yetişir
Sel suları berrak gölde yatışır
Çalı, çırpı kav alıp da tutuşur
İçimde kor olur dıngırdak sesi.

Hidayet’im derdim tasam bitmez ki
Kaderimdir, gücüm buna yetmez ki
Kırk yıl geçse o melodi gitmez ki
Kulaklarda kalır dıngırdak sesi.

Hidayet GEDİK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Dıngırdak sesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dıngırdak sesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DINGIRDAK SESİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
4.11.2021 19:46:31
5 puan verdi
Beğeniyle okudum
Yüreğine emeğine sağlık usta
___________________________________Selamlar
Hayalleryumağı
Hayalleryumağı, @hayalleryumagi
4.11.2021 10:43:34
5 puan verdi
Keyif verdiniz
Tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.