Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Ali Asaf
Ali Asaf
VİP ÜYE

Adam ve Dilia

Yorum

Adam ve Dilia

( 5 kişi )

2

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

1133

Okunma

Adam ve Dilia

Adam ve Dilia

Susmak gerektiğinde, dilsizliği
Geri adım atmak gerektiğinde, çekilmeyi
Kabullenmek gerektiğinde, yenilgiyi
Nokta koymak gerektiğinde, gitmeyi
Göğüslemeli adam…


Şimdi;
İzninle Dilia!

Ve hoşçakal...


*

Antakya,
16 Nisan 2021
Ali Asafoğulları

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Adam ve dilia Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adam ve dilia şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Adam ve Dilia şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
17.4.2021 02:17:39
5 puan verdi
duygu ve sitem yükü altında anlam dolu çok güzel bir şiirdi dost kutlar esenlikler dilerim...
Ali Asaf
Ali Asaf, @ali-asaf
16.4.2021 23:56:26
''Sizin kalp atışı sandığınız şey
Soluk alıp verişimdir, Yaradan’la o ara…
Aşka dair ayetler böyle gelir duayla…'' Adam şiirimden bir kaç mısra ;)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL