Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
muharremali
muharremali

VİRANHANE

Yorum

VİRANHANE

( 3 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

878

Okunma

VİRANHANE

VİRANHANE

Evler de üşür İbrahim

Kalıverince öyle bi’başına
Sesi kesilince odaların

Boşalınca içi, çekilir kanı
Üşür boylu boyunca

Soba, mangal, kalorifer
Hep boşa masraf

Yangına versen
Isınmaz...

muharremali

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Viranhane Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Viranhane şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VİRANHANE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BEYAZ CADI
BEYAZ CADI, @beyaz-cadi
20.11.2020 20:29:00
5 puan verdi
İçim titredi okurken.Yutkunamadım bilmem ki neden.Bogazıma tıkanan yumru.Evi bana mı benzettiğimden.Saygılarımla
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.11.2020 17:53:35
5 puan verdi
VİRANHANE

Güzel bir şiirdi, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.