Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
KABAnın dünyası
KABAnın dünyası

Kıskandığım kadın

Yorum

Kıskandığım kadın

( 2 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

618

Okunma

Kıskandığım kadın

Ne adın leylaydı
Nede bir tarifin vardı
Ben seni uzun uzadı ya
Satırlara dahi yazamadım
Şiirlerden bile kıskandığım kadın

Ne adın şirin di
Ne de saçlarının bir rengi var dı
Sessizce çalan melodilerini
Eşliğinde dahi okuyadım seni
Adını şarkılar dan dahi kıskandığım kadın

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kıskandığım kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıskandığım kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıskandığım kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL