Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
şairşizofren
şairşizofren

''Oysa inanmazdım efsunlara, Ölüyorum...''

Yorum

''Oysa inanmazdım efsunlara, Ölüyorum...''

( 3 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

601

Okunma

''Oysa inanmazdım efsunlara, Ölüyorum...''

Kendimi Defalarca Dağıttım,
Defalarca Topladım...
Bu Kez Toparlayamıyorum.
Gerçek Hikayemi Hatırlamıyorum Bile...
Kimliğimi ise Babasız Bir Kız Çocuğuna Akıttım Mavilerimden.
İsimsizim...
Çirkinleşmek İçin Çok Uğraştım,
Çok Kaçtım...
Olmadı.
Her Yeni Günde Yeniden Başladım.
Başaramadım...
İsteyene Ruhumu Kiralayıp,
Cümlelerimi Satardım,
"ondan" Önce.
Şimdilerde her şey kırık dökük Beynimde.
Vücudum da ki Dikiş Sayısını,
Ve Kalbimde ki Kırıkların Miktarını Artık, Bilemiyorum.
Hayatımı Diktiler Mi Bedeni Ne,
Bilindik bir efsunla.
Kime "Okutsam" Boş,
Kurtulamıyorum...
Oysa İnanmazdım efsunlara,
Ölüyorum...
_şairşizofren_tankutalp_

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

''oysa inanmazdım efsunlara, ölüyorum...'' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ''oysa inanmazdım efsunlara, ölüyorum...'' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
''Oysa inanmazdım efsunlara, Ölüyorum...'' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.