Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Hüma Efkan
Hüma Efkan

BENDE

Yorum

BENDE

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

475

Okunma

BENDE

BENDE

BENDE

beni bende arama yar
ben,
ben de değilim ki

ister asi de sen bana
ister isen bir inkârcı
ne bileyim ya da müşrik

beni bende arıyorsan
bil ki
ben bende değilim
o gün ki varlığın bildim
ben benden sana geldim
bedenimi benden sildim
ruhumla ben boyun eğdim

emelin bulmaksa beni
dön de kendine bir bak

gönül gözün görüyorsa
ben kimdeyim görürsün sen

gönül gözün görmüyorsa
beni bende arama hiç

ben sende bir bende iken
beni sende görmüyorsan
söyle Tanrım sen kör müsün

öyle ise bil isterim
aradığım sen değilsin

var git sana bende ara
ben sana bende değilim


Efkan Ötgün

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bende Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL