İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
syfttn
syfttn

Son nefesimde dahi seviliyordun

Yorum

Son nefesimde dahi seviliyordun

( 7 kişi )

1

Yorum

14

Beğeni

5,0

Puan

2373

Okunma

Son nefesimde dahi seviliyordun

Ardında bıraktın kalbimi

Ve gittin

Şimdi...

Karartma gecelerinde şehrim

Ruhum

Sessiz ve korkmuş bir çocuk uykusunda

Sahi gitmek bu kadar kolay mı ?

Üzerime örttüğün hoş kal bakışın geldi aklıma

Sonra devirdin gözlerini ırak diyarlara

Sen giderken güneşimi de unuttun gözlerinde

Karanlıktan korktuğumu bile bile

Neden gittin ki zindanım dediğim sensizliğe

Sahi gitmek bu kadar kolay mı ?

Yürümek kadar mıydı sadece

Hadi gidişini bir de benden dinle

Sen uzaklaştıkça bir ilmek takıldı nefesime

Adım adım

Boğum boğum

Gözlerimden bir karartıyla kayboldun

Son nefesimde dahi seviliyordun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Son nefesimde dahi seviliyordun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son nefesimde dahi seviliyordun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son nefesimde dahi seviliyordun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
21.6.2019 23:05:33
5 puan verdi
güzel bir şiirdi tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL