Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
tahsinözmen
tahsinözmen

DELİ MAVİ

Yorum

DELİ MAVİ

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1459

Okunma

DELİ MAVİ

Aşkımız sevgimiz
Romanımız şiirimiz
Göğümüz denizimiz
.
Gönlümüz ruhumuz
Yarınımız umudumuz
Sevincimiz hüznümüz
Gecemiz gündüzümüz
.
Ölümüz dirimiz
Akıllımız delimiz
Biz mavinin dibiyiz

1989

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Deli mavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deli mavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİ MAVİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yaprak
yaprak, @yaprak
15.3.2007 13:39:17
baştan sona kadar sıkılmadan okunabilecek bir şiir ve tekrar tekrar okunması lazım

yüreğinize sağlık

sevgiler saygılar
kaya degirmen
kaya degirmen, @kayadegirmen
15.3.2007 12:48:20
Anlam üretkenlikte yüklüdür. Üretmeyen her şey çürüktür. O ses mutlaka yankısını yaratacaktır var olmak için. İçi doldurulmuş sözcük ve dizelerinizden algıladıklarım ... damla, damla akıverdin.. Teşekkürler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL