Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
DOSTLUK__
DOSTLUK__

Hekimhanıma

Yorum

Hekimhanıma

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2664

Okunma

Hekimhanıma

Hekimhanıma

Kaç zamandır akmaz olmuş Şıpşıpı.
Kuru çayın çağlamıyor nedendir.
Bilmem neden coşmaz artık dereler.
Bilemedim yastamıdır nedendir.

Yemlik toplamıyor kızların dağda.
Benim gönlüm yaslı ah ile zarda.
Uzakta çok Hekimhanlı var ama.
Gelem diyor gelemiyor nedendir.

Kimler gelmiş kimler geçmiş sor hele
<gurbette yaşamak artık zor böyle.
Hiç değilse yılda bir kez elele
Olamıyoh söyle hele nedendir.
Mersin 17 Kasım 2013

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hekimhanıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hekimhanıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hekimhanıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL