Korku zalimliğin akrabasıdır. james ar fraude
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan
VİP ÜYE

MUTLULUK DEDİKLERİ

Yorum

MUTLULUK DEDİKLERİ

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

4,3

Puan

931

Okunma

MUTLULUK DEDİKLERİ

Büyüyünce geçermiş,
Mutluluk dedikleri,
Buharlaşıp uçarmış,
Mutluluk dedikleri,

Hayat senden kaçarmış,
Güller diken açarmış,
Senden gelir geçermiş,
Mutluluk dedikleri,

Rüyalarda gördüğün,
Öpücükler verdiğin,
Muradına erdiğin,
Mutluluk dedikleri,

Oğlun kızın olunca,
Saça aklar dolunca,
Gider benzin solunca,
Mutluluk dedikleri,

ŞAİR Ebuzer Özkan

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

3.0

33% (1)

Mutluluk dedikleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk dedikleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK DEDİKLERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
21.5.2018 07:28:19
Her zaman mutlu kalasınız...
.......................................... Saygı ve selamlar..
Mr.Baykal
Mr.Baykal, @mr-baykal
26.2.2018 00:08:14
5 puan verdi
Mükemmel
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL