Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
özgür sayık
özgür sayık
@ozgursayik
VİP ÜYE

Şekersiz Olsun

11 Ocak 2018 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Şekersiz Olsun

( 2 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

561

Okunma

Şekersiz Olsun

Çayı doldur bakalım
Lütfen demli olsun,
Şeker katma içine
Bırak biraz acı olsun,
Kaşığa ne gerek var
Hiç gereği yoktu’ki!
Bırak benim gibi yanlız olsun,
Tabağı dursun,
Tutunacak bir dalı olsun.
Biterse bir daha doldur,
O’da şekersiz olsun.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Şekersiz olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şekersiz olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şekersiz Olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
özgür sayık
özgür sayık, @ozgursayik
11.1.2018 13:54:56
5 puan verdi
Hırsız her yerde hırsızdır.
Şiirlerşn güvenliği site görevlilerine emanettir.
Emanetler tedbirli korunamaz ise hırsıza açık kapı veya arızalı kapı bırakılırsa mutlaka içerir.

Önemli olan ilk telif hakkı...
Eser_Sertoğlu
Eser_Sertoğlu, @eser-sertoglu
11.1.2018 13:49:33
ŞİİR HIRSIZI İ.DAT TÜRKEL'İ ÇOK İYİ TANIYIN

Sayın şair arkadaşım merhaba..Size çok önemli bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu şiir hırsızı İ.dat Türkel internette 4 ve 5 kıtalı şiirleri kopyalıyor ondan sonra bir kaç cümlesini değiştiriyor. Ondan sonra bir kıtada da kendisi ekliyor ve gelip burada paylaşıyor. Ve sizede bol bol yalakalık mesajları yazıyor amacı sizi kendi hırsızlığına ortak etmektir. Şiirlerinizi okuduğu falan yok bir cümle yazmış onu kopyalayıp bütün şairlerini şiirlerine yapıştıryor.

DİKKAT:
Bu neye benziyor biliyor musunuz. Siz bir kahvede oturuyorsunuz Oraya sahtekar ve dolandırıcı bir kişi geliyor. Sizde yan masada otuturuyorsunuz size bir çay ısmarlıyor. Sohbet muabbet derken sizi kendi masasına çekiyor. Oradakilerde sizi bu sahtekarın adamı sanıyor. İşte bu İ.dat Türkel'in yaptığı da böyle. Birde yalandan anasının üzerine yemin ediyor.

SİZLERİ UYARIYORUM "LÜTFEN HERKES ŞİİRLERİNE SAHİP ÇIKSIN..."

Sevgili şair kardeş merhaba...Bu Şiir hırsızı İ.dat Türkel’in çok meşhur bir taktiği var haberin olsun. Bir cümle kopyalamış onu şiirilerini okumadan herkese yapıştırıyor. Sizde enayi gibi benim şiirimi beğendi de yorum yaptı diye inanıyorsunuz. Hemen gidip ona iade yorum yapıyorsunuz. Onun amacı sizi hırsızlığına ortak etmektir. Şiiri okuduğu falan yok bir cümle kopyalamış onu herkesin şiirine yapıştırıyor.

İŞTE İ.DAT TÜRKEL’İN HERKESİN ŞİİRİNE YAPIŞTIRDIĞI MESAJI:

"YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER ALLAHA EMANET OL"
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.