Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
tiryaki__
tiryaki__

Aldanış

Yorum

Aldanış

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

917

Okunma

Aldanış

Kimilerine göre suçluydun
Kimileri çoktan beraat ettirmişti
Göğsüme düşen çocuk gözlerini.
Griye çalan bir Çarşamba
Sel olmaya hevesli bir minvalde,
Ağzından çıkan
Ağzıma giren bir sözdü,
Tüm olanların sorumlusu aslında.
Ve bahanesi olmuştu gidişinin
Telefonuna düşen mesaj sesi...

Bir gülüş
Ve peşi sıra gelen yürek sancıları
Yere kapaklanınca ansızın
Geride tek bir şey kalmıştı
Aldanış...



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aldanış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aldanış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aldanış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sabahlarınyıldızı
Sabahlarınyıldızı, @sabahlarinyildizi
28.4.2008 16:00:54
Güzeldi şiiriniz
kutlarım.
SESSIZLIK
SESSIZLIK, @sessizlik
28.4.2008 15:09:48
alsında(aslında olmalıydı)...güzeldi şiir
sevgıler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL