Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Özge Özgen
Özge Özgen

Yalan

Yorum

Yalan

( 11 kişi )

1

Yorum

10

Beğeni

4,6

Puan

776

Okunma

Yalan

Yalan

Şimdi
Geceye ıslak bir nem bırakıyor şiirlerim
Ay ışığı ve yağmurlar düşüyor
Acılı bir sancı gibi kirpiklerimden
Dokunma
Bakma öyle yüzüme
Kalbim kabuk tutmuyor işte
Ve artık
Eskisi gibi değilim
Sevmiyorum
İnanmıyorum hiç kimseye
Kimsenin kimseyi sevdiği falanda yok zaten
Herkes yalan söylüyor
Göz bebeğine...

Özge Özgen

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (11)

5.0

82% (9)

4.0

9% (1)

2.0

9% (1)

Yalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
toprak0107
toprak0107, @toprak0107
10.4.2017 14:27:10
5 puan verdi
tespit gibi tespit, kaleminize sağlık..herkes birbirini kandırmakla meşgul, bunun farkında olanlar kendini şiire adamış, olmayanlar atfedilen rolü oynamakla meşguller..
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL