(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bildiğim gerçekse Her canlının sudan Toprağın içinden süzülüp Farklı farklı özellikleriyle yaratıldığı Hepsi çok özel Derki alim olan kişi Şu yeryüzünde aynı iki çakıl taşı yoktur. Çünkü bu Allah'ın sanatı sonsuzluğu. Birlik geldiğimiz kaynaktan Yaratan Rabbimizden Evet, Lakin Her varlık Kendi içinde özel Her varlık kendi yaratılış amacına Ulaşma derdinde.
Gerçi bildiğimiz bu alemde İnsanoğlu sorgulamakta her şeyi Doğru cevapları verecek kadar Kendini tanıyor mu? Tanıyabilir mi? Hayır? Nasıl bilsin Okyanusta bir Balık gibi okyanusu Arıyor her yerde, okyanus Okyanus kadar sorular büyüyor Büyüyor. Toplayıp hepsini kitaplaştırmış Büyük filozoflar. Bu kadar çok soruya tek cevap Verebilecek yine kendi insanoğlu nasıl mı? Okuyacak Yaratan Rabbi adına/adıyla. O zaman kendi yaratılış gerçeğini Ne kadar zavallı bir damla sudan başka bir şey değilken koca düşünce Okyanusunda yelken açan olduğunu bilecek. Her şeyi bilen Rabbine dönmek Rabbiyle buluşmak burda daha ölmeden, ölümsüz olanla bağını kurmak için açılsın Yüreğin. Bilelim Sonsuz Kerem Sahibi Rabbimizin Kalemle yazmayı, insana bilmediğini Öğrettiğini. Bütün bunları okumayan insan azgınlaşır. Haddini bilmez. Çünkü okumaz ne Kendini ne hayatın içinde doğduğu kainat kitabını. Hepsinden ırak olarak yükselmek için aczini Bilen insan secde edip yükselecek ilk geldiği gerçeği, acziyeti, küçüklüğü, yaratılmışlığını bilerek Secde secde edecek.
Melik Haker tarafından 6/18/2016 12:16:51 AM zamanında düzenlenmiştir.
O kadar anlamlı güzel sözler var ki şiirde.Diyebilirim ki bu akşam okuduğum en güzel şiirdi şu ana kadar.Özellikle 2.ve son kıtalarda uzun süre durdum.Tüm kalbimle tebrik ediyorum ve saygılar yolluyorum bu güzel kaleme.Başarılarınızın devamını dilerim ve paylaşımlarınızın.İyi ki varsınız defterde.Sevgilerimle
Çok sağolun,siz de iyi ki varsınız.Değerli yorumlarınız benim için önemli.Paylaşmak için burdayız sonuçta.Her yazılan paylaştıkça değer kazanıyor.Teşekkürler. ..
Çok sağolun,siz de iyi ki varsınız.Değerli yorumlarınız benim için önemli.Paylaşmak için burdayız sonuçta.Her yazılan paylaştıkça değer kazanıyor.Teşekkürler. ..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.