Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
sSerzeniSs
sSerzeniSs

Ellerim...

Yorum

Ellerim...

( 3 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1616

Okunma

Ellerim...

Ellerim...
Ellerim neden bu kadar çok üşüyor şimdi biliyor musun ?

Çünkü teri dinmedi daha...
Çünkü
Avuçlarım hala sırılsıklam hasretinle.

Gamzelerin...
Gülünce beni benden alan gamzelerin...

Kısacası sevdiğim;
Ellerim hala yanaklarında terler durur...
Sonra hasretin eser bu diyarlarda
Ellerim
Yanakların titrer durur...



Remzi Kurnaz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ellerim... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ellerim... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ellerim... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sözlerim yüreğim
Sözlerim yüreğim, @sozlerim-yuregim
20.11.2016 12:46:21
5 puan verdi
Çok güzel yüreğinize sağlık :)
Nilüfer Sarp
Nilüfer Sarp, @nilufersarp
25.5.2016 10:10:10
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık nice güzel eserlere inşaallah
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL