Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Sevgi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevgi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevgi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevgi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevgi ile ilgili " 20566 " şiir aşağıdadır.
Sesimi duyardın tâ uzaklardan,
İki elin kanda olsa
Gelirdin...

Böyle el gibi bakmazdı bana,

...
Devamını oku »
Samimi mi , içten mi, onu bilemiyorum.

Sevgiyi lafta değil, davranışta görürüm.
Beni seveni severim, Onun için ölürüm.


...
Devamını oku »
Bakıpta gülermisin bu kimmiş diye

Bakışların masum ve şirincesine


...
Devamını oku »
Büyülenmiş gitmişim

Aşık değilim sevmişim
Hem onu, hem orayı, hem geceyi


...
Devamını oku »
beklenmedik konuktum ben
bir cansuyunda beklerken.
bilemedim, can verilip sevgi
sayılacağını...

...
Devamını oku »
Kapımı çalmadı mutluluk birgün bile olsa
Hep sevgi verdim sanırdım hep neşe
anlıyamışım bütün bunlar
Niye kin dolu gönülleri
Gençlerin acımasızca

...
Devamını oku »
Kimsede olmasın sevgilim
Zaman geçer unutulursun sandım
Unutulmadın delicesine özlendin
Şimdi geri dön desem
Yeniden benim ol desem

...
Devamını oku »
merhaba dünyası benimkinden çok farklı
ne çok özlediğimin resmi sözlerim
çoğu zaman sitemli
ama hep haklı


...
Devamını oku »

İlk 1747 1748 1749 1750 1751 1752 1753 1754 1755 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL