Korku zalimliğin akrabasıdır. james ar fraude

Şair Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Şair" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Şair ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Şair" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Şair ile ilgili " 6002 " şiir aşağıdadır.
Yutkundu bir an, susdu öylece gözleri konuşurken.
Konuşamadı, boğazına bir şeyler tıkandı sanki,
Gözlerinin içine baktım, gözlerimi kırparak .
Göz bebeklerinde damarlar dans ediyordu adeta,
Susmuştu dili ama gözleri çok şey söylüyordu .

...
Devamını oku »
gökkuşağıyla aynı yaştayım
senin yarattığın ayrılık tufanında,
ansızın yükseldim ……gökyüzüne
gezegenler açtım umudun kıyısına
güneşe yüzümü, döndüm …..geri dönüşünle

...
Devamını oku »
Aramızda karbon kağıdı;
Dolamışlar silindire.
Bitmeyen melodramlar,
Cirit atarlar
Üzerimizde.

...
Devamını oku »
Sana sayfalarca yazdım..
Seni sana yazdım..
En ince yerinden gecenin
Kör karanlığından yazdım..


...
Devamını oku »

İlk 371 372 373 374 375 376 377 378 379 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL