Yüreğinize iyilik tohumları ekin.. büyüyüp yeşersinler, kötülükleri yok etsin onlar..! (fikret şimşek)

Ki Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Ki" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Ki ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Ki" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Ki ile ilgili " 18216 " şiir aşağıdadır.
1.-feniletilamin norapinefrin ile hipotalamus kabında iyice çırpılır..kalp çarpıntısıyla bunlar iyice karışır.
2-bu karışım ayrı bir zevk kabına alınır ve dopamin mutluluk hormonu eşliğinde
Heyecanlı bir öpüşle nöradrenalinle karıştırılıp çalkalanır..
3-uyuşturan kabında bu karışıma endorfin ilave edilir..iyice yoğruluur

...
Devamını oku »
Kim ki,
çaktırmadan
Ramazan’da
orucundan çalıyor da
yiyorsa,

...
Devamını oku »
İnsanların bilmedikleri,
bilemeyecekleri şeyleri-
Allâh 'dan telakki eyledikleri
Vahy ile bilen, bildiren

...
Devamını oku »
Vuslatın kime gam.
Erir gözlerim katre katre...(YEP)🇹🇷
Yusuf'un Dilinden Kaleme/Kime Gam
*****Tüm dostlara hayrlı ramazanlar dilerim.*****

...
Devamını oku »
Vuslatın kime gam.
Erir gözlerim katre katre...(YEP)🇹🇷
Yusuf'un Dilinden Kaleme/Kime Gam
*****Tüm dostlara hayrlı ramazanlar dilerim.*****

...
Devamını oku »


Bir Temmuz göçebesinde
Uzun ve inceydi yalnızlığın şiir makamları

...
Devamını oku »
Ölüm ıskalıyor
Aşk acısı ıskalamıyor !!!
Ateş ateşi yiyor
Arzu arzuyu


...
Devamını oku »
Kalbume koydun haciz
Hergün edersun taciz
Ben evlenmem deyisun
Bu numaran çok ucuz.

...
Devamını oku »
Hayatın dönüm noktasındayım,
Varlık ve yokluk arasında.
Önümde uçsuz bucaksız derya,
Arkamda gözyaşı, timsali deniz.

...
Devamını oku »
geceye ektim seni geceye
her gün resminin başında ağlarken buluyorum kendimi
her bir gözyaşım delerken  ciğerimi
sen diyerek  dolanıyorum  gezdiğimiz bütün heryeri
acım  señsin,kederim señsin

...
Devamını oku »

İlk 185 186 187 188 189 190 191 192 193 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL