Gerçeğe yardım ediniz. gerçek size yardım etmekte gecikmeyecektir. h. newman

Güze Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güze" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güze ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güze" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güze ile ilgili " 14194 " şiir aşağıdadır.
gergin bir yapınız vardı
ilk bakışta...
buzdağını andırır sorgucu bakışlarınız
neden bilmem
ısındı daha sonra…

...
Devamını oku »
bükülmüş gibi beli...

kapının önünden bile geçmiyor yorgun elleri,
gıcırdamıyor yağ yüzü görmemiş menteşeler...


...
Devamını oku »
SOĞUKLUĞU,
İLİĞİME KADAR,
BURUK, TİTREK BİR SEVİNÇ,
DİLİMDE HECE,HECE SÖZ,
ÜŞÜMEKTE GÜZELMİŞ,ÜŞÜMEKTE GÜZELMİŞ...

...
Devamını oku »
Vefasız olan bilirim ah! olur taş

Yağmurlar o sürmeli gözünde midir
Yanan ateş gönlünün özünde midir


...
Devamını oku »


Nerde bilmiyorum hatalarım


...
Devamını oku »
gözlerimi doldurdun şimdi bak!
çaktırmadan ağlattın be beni.
erdin mi yoksa ciğerimden geçene;
nerden çıktı da cevvallendin şimdi;

...
Devamını oku »
Aşkın deryasında dalıp sulara
Beraber taşalım, güzel gözlü yar
Umutsuz da olsa sırlı yollara
Beraber koşalım, güzel gözlü yar

...
Devamını oku »
Boğaz ovada ki hangi köydensin?
Şaşıp, kıble diye yüzümü döndüm
Boğaz ovadaki hangi köydensin?

Dinleyen sanıyor, fakülte görmüş

...
Devamını oku »

İlk 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 1374 1375 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL