İnsanları ikna etmenin en iyi yollarından biri onları dinlemektir. dean rusk

Güz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Güz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Güz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Güz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Güz ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
Gün mü geçer sevmeden
Oluk oluk akar çeşmeden
Benim güzel köyüm...

Her şey yetişir toplarsın

...
Devamını oku »
Sıcak ümitler getirmez
Ya esen güz yelleri
Üşütür mü içim de boşluğu

Bu güz sokaklar hiç mi

...
Devamını oku »
seni özlemek en güzeli...
Sevgiler var, tutam tutam,
seni sevmek en güzeli...

Gözler var, muhabbet saçar,

...
Devamını oku »

Uzun boylu Güzel kız bol satır aralarında Çizdikçe çoğalıyor yalnızlığım Yine dalgın gemiler geçiyor ıslak gözlerimden Senin için bir dalgınlık daha tutuyorum aklımdan Nikotine kesmiş odamda; dalıyorum bir fincan kahveyle sensizlik kırk yıl kalasın diye hatırımda Hüzünlü yaz gılar baskı kurarken sürgün yanlarıma tenimde unuttuğun yangınlarda ısınıyor sözlerimin sahte sahipleriOysa sana karalamıştım tüm bildiklerimi Uzun boylu güzel kız Dudaklarım yalnızlığını öpüyor Umutlarımı Damat ediyorum bu gece Herkes giderken bir ben kalıyorum karanlıkların içinde Uçurumlarda yürür gibi ayaklarım titriyor bir ben kalıyorum dört duvar arasında Taşacak kadar çoğalmışken acılar, direnen de direten de benim Üstüme dikilen elbiselerin içinde bir beden bulamayan, bazen boğulan bazen de sıkılan benim Pusu kuran sinsi bir yalnızlık. Seslenmek istiyorum, giden duymuyor, neden feryadım yalnızlıklarda yine?



...
Devamını oku »
Muhtaç olmayasın asla her yerde
O zaman ki korur yaratıcı el
Seni muhtaç etmez merde, namerde

Koruluk alana dikkat et aman!

...
Devamını oku »
Uzaktan tebessümüne şahit olmak bile cennet bana
Yüzün avuçlarımın arasında olsun
Yeryüzü bir kez de bizim için dursun



...
Devamını oku »
Seviyorum senin varlığını, güzel aşkınla,
Ahir zaman İmamları rahmetin Dünya’da,
Güzeller güzeli Rabbimiz diye.

Canımıza can veren Rabbimiz birsin,

...
Devamını oku »
Beni adam eden sensin,
Sana nasıl aşık olunmaz?
Kutsal emanetimsin,
Önünde diz çöküp,
Saygı duruşum ondan...

...
Devamını oku »
Yer kanlıydı, gök kırmızı
Ülkene güneş bile kıpkızıl doğmaktaydı
Sonunda akan kanlarla
masmavi deniz bile kızıllığa boğuldu
Ey Bodrum sahillerine

...
Devamını oku »
GÜZEL ŞEYLER OLUYOR DEDİ

“Güzel şeyler oluyor” dedi hainin biri
Hangi cinli fikirler dolaşıyor kafada,

...
Devamını oku »

İlk 814 815 816 817 818
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL