Bir an için, tanrı’nın gücü bende olsun isterdim, anne!” eugenie

Gül Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gül" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gül ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gül" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gül ile ilgili " 24915 " şiir aşağıdadır.
Selam verdim melek yüzlüm
Muhapbet gönülden sevgi selim
Sana geldim sevda gülüm

Gönül kapından kovma beni

...
Devamını oku »
Şafakla birlikte bir gül açar göz göz kanatlarını
Kuş cıvıltıları arasında
Bir şarkı mırıldanır
İçinden, kanayan hasreti eşliğinde
Usul usul akan nehir…

...
Devamını oku »
Selamı sabahı çok erken kesti
Bir kış günü gibi savurdu esti
Yüzüme gülmedi GÜLESİ de yok

Ben ağlarken bana eli güldürdü

...
Devamını oku »
kokuları güzel olur
yoksa sen benim sevdiğim
sarmaşık gonca gülümüsün

yerde mi gökte misin

...
Devamını oku »
elinden alınmış bütün kızlarına…





...
Devamını oku »
ben seni güldüğünde.
yüzünde açan gökkuşağını görmek için güldürürdüm.
sen saçını kulağının arkasına atardın,
ben ölürdüm.
hani benden duymuş olma,

...
Devamını oku »
Yaş dolu gözlerim gülmez bu gönül
Kayıp ettim sana olan sevgimi
Yaş dolu gözlerim gülmez bu gönül.

Baharımda yaşar oldum kışları

...
Devamını oku »

bakışlarına bakılırsa epeyce yüklü
epeyce kızılca kıyamet
sanki bir cendereden çıkmış

...
Devamını oku »
Usta şair, şiir yorumcusu ve ŞÜSİYAD başkanı, ayrıca hemşerim olan değerli üstad Hikmet OKUYAR’ın vermiş olduğu ayak “ŞEBİNGÜLÜ İLE GÜNAYDIN GÜLÜM” bir şiir de sen yaz daveti üzerine yazılmıştır.

ŞEBİNGÜLÜ İLE GÜNAYDIN GÜLÜM

Muhabbet bıraktım can-ı gönülden

...
Devamını oku »
Farkım yoktur bir yapraktan.
Ordan ora savrulmaktan,
Bıktım artık bıktım inan.

Hep ben oldum gönül veren,

...
Devamını oku »

İlk 1646 1647 1648 1649 1650 1651 1652 1653 1654 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL