Bir deliyle başederken, yapılacak en mantıklı şey normal rolü yapmak. hermann hesse

Gözler Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Gözler" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Gözler ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Gözler" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Gözler ile ilgili " 1000 " şiir aşağıdadır.
kendi açların
muhteşem sofranda hani benim çocuklarım?
beyaz tabak
altın bardakla
kara yüreğini aklayamazsın

...
Devamını oku »
O gülüşlerden bir top alayım sana
Öyle sonsuz sevinçler iste ki benden
Gökyüzünden mavi çalayım sana



...
Devamını oku »
Onda kopar fırtına ,tipi, kar
Ve yine onda aynı anda
Alev alev yanar da sönmez har
Tesiri öyle ki dillerde zikir ah..


...
Devamını oku »
Seni yazmaya
Adın bile dizlerime
Derman oluyor
Anlatmaya yetmez
Benim sözlerim

...
Devamını oku »
Saat onikide durur gözlerim.
Hayalde görünen yüzler yabancı,
Gerçeğe tokatı vurur sözlerim.

Yelkovanla akrep sessizce durur,

...
Devamını oku »
Pencerede gördüm, buğulu gözlerini
Karışmış yüzün sakalına yarınsızdın
Seni bin pişman derbeder bizar gördüm yâr



...
Devamını oku »
Denizin dipsiz kumlarına serdim yalnızlığımı
Güneşim ol istedim güzelliğini hayat boyu
Sevdanın umutsuz haykırışını duyar gibiyim
Sessiz gezen kuşları gördüm, kim bilir kimin soyu

...
Devamını oku »
Pencere kenarlarında görsen
Şöyle uzaktan
Bilir misin
Kimsesizmiş gibi
Niçin uzaklara dalıp gider gözlerim

...
Devamını oku »

İlk 620 621 622 623 624
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL