Bağışlamayı bilenler, en çok bağışlanacak kişilerdir. p.j. bailey

Göz Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Göz" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Göz ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Göz" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Göz ile ilgili " 25604 " şiir aşağıdadır.
gülemiyorum
doluyor gözlerim
nasıl anlatsam
artıyor burukluğum


...
Devamını oku »
Bilki;
Kudüs ağlıyordur yıllarca.
Ağlamazmı sandın,kayalar topraklar.
Küfrediyor kutsal şehre;
Ondört asırlık düşmanlar.

...
Devamını oku »


ağlıyor deniz mısralarımda
görmüyorsun

...
Devamını oku »
Rüyaydı sanırım yine.
Gizemlerden bir bulut kapladı gecemi
Sendin sürekli içimdeki
Gündüzümde güneşim,

...
Devamını oku »
acılarım canımı yakıyor
aşkların da sonu varmıs,
onu anladım..
benim dünyam yıkılmış
gözlerim iki çeşme şimdi..

...
Devamını oku »
mapusta tahliyemdi gözlerin
zindan soğuğunda
otuz yabancı adam
otuz öfke kurbanı
otuz yarım hayat

...
Devamını oku »
Bakışlarının yeşiline yaslayıp
Çatlayan dudaklarına su istedim sessizce
Tersi dönmüş ellerin
İtti duraksamadan
Bilmediğim ne vardı ki hayat yelkenlisinde

...
Devamını oku »
Bir farkın eşiğinde...silik gözler
unutulmuşlar
Bir medeniyetin gölgesi altında
Ezilen küçük gözlerin vahşeti;
Nil nehrinin uzağındaki dehşetinde...

...
Devamını oku »
Paylaşacak ne kaldı ki geriye.?
Gözlerimde bıraktığın iz kaldı.
Hatıralar gelmez oldu beriye.
Mevsim bitti, ellerimde güz kaldı.!

...
Devamını oku »

İlk 2289 2290 2291 2292 2293 2294 2295 2296 2297 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL