Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Git Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Git" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Git ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Git" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Git ile ilgili " 16901 " şiir aşağıdadır.
Yavaş, yavaş yürür idin
Uçup gittin uzaklara.
Belki bunu görür idin
Uçup gittin uzaklara.

...
Devamını oku »
Hayatın anlamı kalmadı.

Ne geceleri uyudum,
Ne de sabahları gördüm.
Boş odalarda, boğuldum.

...
Devamını oku »
Ölümsüz birçok kelime gördü gözlerim
Ölümsüz birçok kelime yazdı ellerim
Güneşin aksine düştüm bazı gün.
Bazı,ağlar buldum kendimi,
Bir “ki” bağlacının köşesinde

...
Devamını oku »
Her şey senle sona erdi...
Sen gittin ya benim için artık
Güneş sabahlara doğmayacak
insanların üstüne gece olmayacak
Tomurcuklar çiçeğe dönmeyecek

...
Devamını oku »
Sırtın yüzüme dönmüş
Şikayet etsem kime ?
Beni alamadın ki; yüreğine
Son defa bakmadan gözlerime
Hoşça kal! Demeden gidiyorsun...

...
Devamını oku »
..................
...
Devamını oku »
Gözlerinin yeşilinden sürdüm gittiğin her yere...

Özlem KARA
09.06.2008

...
Devamını oku »
gidipte öldürmesen
yaşamak böylesine cıvıl cıvıl varken
şimdi bu gitmek neden...?

gitmesen diyorum..

...
Devamını oku »
yalnızlık kaldı geriye
bir avuç

gökhan koçak

...
Devamını oku »
nede sensizliğin
üzülmekse, üzüldüm elbet
yaşamaksa, yaşıyor gibiyim.
ama seni unuttummu bilemedim..


...
Devamını oku »

İlk 1550 1551 1552 1553 1554 1555 1556 1557 1558 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL