Kral olsun, köylü olsun, en mutlu insan, evinde huzur bulabilendir. -- goethe

Anne Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Anne" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Anne ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Anne" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Anne ile ilgili " 9762 " şiir aşağıdadır.
Karanlıklardayım gittin gideli,
Hiç doğmuyor güneş, doğmuyor anne!
Donuyor bedenim, soğuk geceler..
Yorgan senin gibi sarmıyor anne!

...
Devamını oku »
Dil, anne/m dediğinde "m" ahenge renk katar.
Gönül boyun eğerken kalplerin yeisine
Şefkatli kollarıyla bizi düşerken tutar.



...
Devamını oku »
Sen bellek sızısısın yüreğimde
Kaşınan bir yara gibi tatlı
Hercai hatıraların sembolüsün
Gökyüzüne savrulan küllerce
Geçiyorum şimdi anılardan

...
Devamını oku »
Para biriktirirdim o güne özel.Hoş seni her gün aynı kıvamda severdim de, o gün daha bir başka şeyler olurdu, içim içime sığmaz, kıpır kıpır olurdum.Tüm çiçekleri severdin de leylak ve gül sanki daha ağır basardı.
Çocukluğumda o günü heyecanla, büyüyünce de mutlulukla beklerdim..
Benim annem hep yaşayacak, o buğulu menekşe gözleri hep açık olacak..
Uyuduğun zaman kalkar yorganından sayısız nefes alışını seyrederdim.
Bazen o yorgan hareket etmez gibi gelirdi. kalbimin kulaklarımdan fırlayacağını zannederek nefesim daralarak, yanında bulurdum kendimi. Yüzüne eğilir,nefesini hissetmeye çalışırdım.

...
Devamını oku »
BİLSEN, BİR BİLEBİLSEN NE KADAR ÖZLÜYORUM SENİ.
YATTIĞIN YER PAMUK, GİTTİĞİN YER CENNET OLSUN ANAM.




...
Devamını oku »
Yüreğimde anneçiçeği
Arka bahçesi birbaşına gülüşün
Karaköprü günleriyle sararır şimdi
Yitik mevsimi çocukluğun


...
Devamını oku »
Rabbimin katında özelsin anne.
Ak yaprak üstünde bir mısra şiir,
Bir demet yasemen, güzelsin anne.

Her cefayı evlat için çekersin,

...
Devamını oku »
Küçükken beni bırakıp gitmiştin
Sonra geri dönmüştün de yine de beni
Hep dövmüştün
Çok ağladım ama görmedin anne
Arkamdan konuşmaların beni çok üzdü

...
Devamını oku »


ben geldim anne
yanıyor mu altı çaydanlığın

...
Devamını oku »
sesim geliyor mu anne.

geceler uykusuz
gündüzleri dertliyim.


...
Devamını oku »

İlk 588 589 590 591 592 593 594 595 596 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL