Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare

07 Mart 2026 Günü Eklenen Yazılar

Önceki Gün
Gerçek aidiyeti aramak
Çağdaş Durmaz
Üffürfengen rabbançik!
seyide cinaloğlu doyran
Kapıname
Celil ÇINKIR
Tezgah bu
Parlain m
Saat ilerlemesin ( 21.08.2011)
TİLHABEŞLİ FİLOZOF
Domuz
fransız
Zamansız kanlı ninniler
Believe-TüLa(y)L
Yazar eleştirileri
nedim demirbaş
Son vedam
Filozof Sosyolog
Aynen öyle.
Sadegül
Kadın olmak
Dilek Duru Günay
Öğretmen fatma nur çelik
Nafiz Tançağlar
Özel okulla tanışma
İBRAHİM YILMAZ
Söz hakkı olmayanlar
Orhan Gülaçar
Turan avazı
Hakan Gezik...
İsrail.
Fehmi Tazegül
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL