Bin aşığın var senin, ben bin birincisiyim. onların işlerini yoluna koymadan bana gelmiyorsun. suzenî

Yağmur Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Yağmur" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Yağmur ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Yağmur" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Yağmur ile ilgili " 6883 " şiir aşağıdadır.
Kuruyacakmış denizler, bereketsiz olacak.
Ders verecek doğa bize susuz yaşam için.
Son yağmur damlacığını sana saklamıştım.

Dağlardaki buzullar da öylece duracak.

...
Devamını oku »
Bu akşam başka bir güzellikte sanki,
Yol boyu bana eşlik eden ,
Benim ayrılmaz bir parçam sanki,
Yağmur ve Ben...


...
Devamını oku »
Çocuksuz anı gibi
Dolar
Ruhuna bedenine
İnsanın
Saçlarından

...
Devamını oku »
Aşk mevsimim, iklimimsin, semahım,
Başkaldırım, asiliğim, günahım,
Bahar gözlüm, yaz yağmurum, meltemim.

Kardelenim, nilüferim, papatyam,

...
Devamını oku »
“Gelirsen bir daha
Yağmurdan önce gir düşlerime
Ki kalmasın ayak izlerin “

Başıboş zamanlardayım yine

...
Devamını oku »
ÇİSİL ÇİSİL BURAM BURAM
HASRETİN GİBİ TIPKI
İÇİMDE HALA ÇOK DERİN YARAM

GÖZLERİMDE BİR BUĞU

...
Devamını oku »



güz mevsimleri

...
Devamını oku »
yaşamak artık sensizliğe gece
sitem dolu yüreğim ağlıyor
susturamazsın sana olan özlemi
inan hasretin çığ gibi bende.

...
Devamını oku »

İlk 541 542 543 544 545 546 547 548 549 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL