Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Belayı Aranma

Yorum

Belayı Aranma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

716

Okunma

Belayı Aranma

Belayı Aranma










Yar...
Bir berduş görürsen kızma
Alay etmek için fırsat kollama
Düştüğü badirelerin cefasını zorlama
Aklı karartan, iradeden arındıran belayı aranma
Kim ister, kim aklından geçer, kim iradesinden olmak ister
Ruhi ve kalbi muvazene bozulmuşsa, zan üzere adanmışsa beter
Tut elinden korkma,yardıma muhtaçsa uzaklaşma, derdi gamını anla gönlü güler

Mustafa Cilasun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Belayı aranma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Belayı aranma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Belayı Aranma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL