Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
halisi ertürk
halisi ertürk

bende (köle)

Yorum

bende (köle)

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

757

Okunma

bende (köle)

Sen sultansın bense "bende",
"Bende" olan gönül bende,
Ne olurdu desen sen de,
Benim de var gönlüm sende.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bende (köle) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende (köle) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bende (köle) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet SEMERCİO.
Mehmet SEMERCİO., @mehmet-semercio
2.12.2015 15:08:55
5 puan verdi
Hocam, çok güzel.
AZAP
AZAP, @azap
2.12.2015 14:22:43
5 puan verdi
kimse kimseyi duymuyor bile dost kutlarım bu güzel şiirini kal esenlik içinde...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL