Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
Nazlı Çelebi
Nazlı Çelebi

Kaşarlı Tost

Yorum

Kaşarlı Tost

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1011

Okunma

Kaşarlı Tost

Görmek bile doyurur
İki ekmek arasında erimiş kaşarı
Gördüğünde aniden canlanıverir gözünde
Bir kaşarlı tostun hikayesi..

Herşey tek bir ekmekle başlar
Üzerine iyice yerleşir kaşar
Daha o anda başlar ısınmaya
Kaşarın kokusunu duyan ekmek

Ekmek kaşarla bütünleşecekken
İkinci bir ekmek kaplar kaşarın arkasını
Tüm gücüyle bastırır onu zemine
Erir kaşar, iki ekmek arasında

Sonra takılır makinenin fişi
Ekmekler yanana, kaşar eriyene kadar
Bitmez tostun işi

Şimdi, herkes yemeden baksın
İki kızarmış ekmek arsında
Eriyip tükenen ve tüketen kaşara...

Nazlı Çelebi

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kaşarlı tost Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaşarlı tost şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kaşarlı Tost şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
by suskun
by suskun, @by-suskun2
7.12.2021 09:22:10
Kantin yıllarımı hatırlattı
Gülümse
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL