Seninle konuşmak istiyorum. fakat önce buraya, benim yanıma gel! bu boş yer, benimkini sağlamlaştıracak olan sahibini bekliyor. helena (faust)
A. Haluk Fidan
A. Haluk Fidan
@a-halukfidan

Sen çocukluk sevdamsın

16 Ağustos 2015 Pazar
Yorum
Şiirgram

Sen çocukluk sevdamsın

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

12257

Okunma

Sen çocukluk sevdamsın

Sen çocukluk sevdamsın

Sen neyim misin?

Sen çocukluğumun arkadaşı,
Sen sokak oyunlarımın heyecanı,
Sen hiç oynamadığım mavi misketim,
Sen Topaç yerine başımı döndürenim,
Sen bir kere bir birim,
Sen duamda sobelendiğim,
Sen Bayram arafesinde üstümden çıkartmadığım elbiselerim,
Sen ilk okuldan sıra arkadaşım,
Sen elime yüzüme bulaşan çikolatamsın.
Insan çocukluğunu unutur mu?
Nasıl unuturum seni?

A. Haluk Fidan / 16 Ağustos 2015
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen çocukluk sevdamsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen çocukluk sevdamsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen çocukluk sevdamsın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.