Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Gune
Gune

BİR FİLİZ UĞRUNA

Yorum

BİR FİLİZ UĞRUNA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1277

Okunma

BİR FİLİZ UĞRUNA

Umut deyilim adına, baharda yeşeren dalında.
Ne olur sonunda sararıp toprağa karışsa?
Köklerinden ulaşır yine sana,
Cana can katan farklı bir huzurla.

Cesareti kırılan,
Yorgunluğu hat safhada olan sen,
Tuz mu serpeceksin toprağına, yaşlarınla?
Tamda zaman döner iken bahara.

Hadi! Bir daha bak.
Gövden sımsıkı bağlı köklerinle toprağa.
Pes ettirmesin seni dökülen yapraklar, çırılçıplak kalsan da.
Kurumamış tek daldaki son filizin hatırına.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir filiz uğruna Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir filiz uğruna şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR FİLİZ UĞRUNA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ADALET PELİT
ADALET PELİT, @adaletpelt
25.2.2008 14:40:19
Cesareti kırılan,
Yorgunluğu hat safhada olan sen,
Tuz mu serpeceksin toprağına, yaşlarınla?
Tamda zaman döner iken bahara.


GÜZEL DİZELERDİ KUTLARIM.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL