Hakikat aleyhine hürriyet olamaz. -- salazar
Serhat Uzunkök
Serhat Uzunkök
@serhatuzunkok

Öğlen Vakti Ölen Kelebek

15 Aralık 2014 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

Öğlen Vakti Ölen Kelebek

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

4450

Okunma

Öğlen Vakti Ölen Kelebek

Öğlen Vakti Ölen Kelebek


Kelebek öğlen vakti ölmüş,

"Yazık oldu.Erken gitti.Daha önünde uzun ve mutlu bir ömür vardı." demiş diğer kelebekler.

Sen de bir öğlen vakti gittin,
Akşam olmasını bile beklemedin,
Oysa benim için,
Kelebeğin ömrü gibi değerliydin,
Seninle geçirdiğim her gün,
Bir ömür yaşamaktı benim için...
Evet giden sendin,
Ama öğlen vakti ölen,
Yere cansızca düşen,
O çaresiz kelebek bendim...

Serhat Uzunkök

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öğlen vakti ölen kelebek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğlen vakti ölen kelebek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğlen Vakti Ölen Kelebek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
15.12.2014 10:53:39
5 puan verdi
hüzünde olsa güzeldi anlatım
güzeldi gönül sesiniz saygılarımlasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.