Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
A T S I Z
A T S I Z

HATIRLARSAN

Yorum

HATIRLARSAN

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

716

Okunma

HATIRLARSAN


..
.

yağmur sonrası
ışıldayan portakallar-
ın rengini ç/alıyor
günün yorgunluğunu b/atmaya
hazırlanan güneş-
ten ışığını alan
ay da yok
yumruk kadar
coğrafyamı aydınlatmaya
yetmiyor yetmiyor
sokak lambaları

oysa ikindi vakti
adım adım ıslanırken
ara caddeler-
in kapı eşikleri
ellerin küçüktü sana
ki söyledim
avuç içi kadar
ölçüsüz bir öpüş yeterdi

hatırlarsan…

lâ lâ lâ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hatırlarsan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırlarsan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATIRLARSAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
10.11.2014 22:14:42
Yağmur sonrası ışıldayan portakalların sonu gelmesin.
Kutlarım.
Selamlar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL