Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
sibel_ayan
sibel_ayan

KASIM'DA

Yorum

KASIM'DA

( 2 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1169

Okunma

KASIM'DA

Bak..
Kasım’da yaklaşıyor.
küzinede kestane pişiririm..
- gel işte..
Yazgıma ihanetteyim
ezelime tövbeli
Fikrim seferi zikrim seyelan ...
-Gel be gel işte
Eridi iradem
her an sensizim her günüm hüsran...


SİBEL AYAN

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kasım'da Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kasım'da şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KASIM'DA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
maviye sürgün
maviye sürgün, @maviyesurgun
8.12.2024 08:48:07
5 puan verdi
Bazı şiirler yorum götürmez. Yaşanmıştır.
Saygilar.
Y. Kaya
Y. Kaya, @yasar-etinkaya
21.10.2014 11:43:39
Kasım gelip geçer
aralık kapıdan...
saygılar
AYDINK
AYDINK, @aydink
21.10.2014 08:53:41
bu ne içten bir sesleniş
duyacaktır umarım
kutluyorum
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL