Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
ayhan aslan
ayhan aslan

YARİME

Yorum

YARİME

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

4095

Okunma

YARİME

YARİME

Kırıldı kolum kanadım
Uçup gidemem yarime
Serime yazıldı adın
Kaçıp gidemem yarime

Gözlerim yine yaş doldu
Hasretin hayel düş oldu
Bağımda gülerim soldu
Açıp gidemem yarime

Ayhan yine efkar bastı
Dostlar benden ümit kesti
Can cananım bana küstü
Uçup gidemem yarime

Ayhan Aslan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yarime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARİME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL