Şimdiye kadar hiç kimse taklit yoluyla büyüklüğe ulaşamamıştır. -- samuel johnson
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun
@mustafacilasun

Ne olacak!

17 Ocak 2008 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Ne olacak!

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

651

Okunma

Ne olacak!

Ne olacak!





Sen


Kaçsan


Ne olacak


Kalbim


Sensiz bir aşkın


Girdabıyla


Nasıl atacak...

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne olacak! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olacak! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne olacak! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sessiz-Sair
Sessiz-Sair, @sessiz-sair34
17.1.2008 10:45:00
İŞTE YÜREKTEN KOPAN BU DUYGULARLA ATACAK ÜSTADIM..YÜREĞİNDEKİ KELAM VE DUYGULAR DAİM OLSUN..
ufurmelerim
ufurmelerim, @ufurmelerim
17.1.2008 10:38:28
kısa öz ama çok derin
tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.